Litt om meg og butikken min. Jeg heter Sabina og er utdannet kosmetolog ved spesialisering av makeup og bryn. Jeg har 13 års erfaring innen skjønnhetsbransjen. Til daglig driver jeg skjønnhetssalong i Kristiansand og i tillegg, et par år siden, begynte jeg med salg av skjønnhetsprodukter i denne butikken. Etter å ha prøvd hundrevis av forskjellig produkter og merker kan jeg presentere dere noe av det beste. Produkter jeg selger her bruker jeg daglig i salongen min. 

Både du som en profesjonell, og du, som leter etter noe til din daglige hudpleie- finner du noe for deg!

For eksempel Larens har noen av de beste produkter i kategorier: anti-age, body care, face care, cellefornyelse og naturlig hjemmepleie. I tillegg, er Larens produkter laget av naturlige ingredienser og er ikke testet på dyr. Stoffene som er brukt for å lage disse kosmetiske produkter inneholder ikke gift, utløser ikke allergiske reaksjoner og er helt trygge. Absolutt alle Larens produktene inneolder Liposomal Collagen Complex som er “er verdens første kombinasjon av naturlige peptider og fiskekollagenaminosyrer innkapslet i liposomale bærere, som leverer dem til dypere hudlag, og intensiverer og forlenger deres varighet.”

Håper at du får nytte av produkter jeg selger her samt tjenester jeg tilbyr i min salong.

 

Hilsen Sabina


Du er hjertelig velkommen i vår skjønnhetssalong som er plassert i Huset i Markes, Kristiansand. Jeg driver blant annet med: laminering av bryn og vippeløft, sminke- og fargeanalyse kurs, og kobido japansk ansiktsmassasje (kobido).