Innlogging

Registrer

Dine personopplysninger vil bli brukt til å behandle bestillingen din, les vår personvernregler.

Michał Sadecki
Michał Sadecki
2023-02-24
My wife was happy after Sabina’s services, so I can recommend this place. All we know that: Happy wife - happy life 😉 Thank You mrs Sabina!
Agnes R.
Agnes R.
2023-02-14
Jeg hadde fargeanalyse hos Sabina og var kjempe fornøyd. Hun er veldig hyggelig og profesjonell. Jeg fikk masse tipser... til hår, sminke og klær og sko 🙂 Nå kan jeg rydde opp i skape:)) Absolutt anbefaler . Hjertelig takk Sabina:)))
Hanna Cederin
Hanna Cederin
2023-01-21
Jeg hadde gode forkunskaper om fargeanalyse/12 color seasons, og var kresen med hvor jeg valgte å ta min analyse. Sabina skuffet ikke! Hun var veldig profesjonell, og jeg følte at jeg kunne stole på kompetansen hennes gjennom hele analysen. Resultatet var overraskende for oss begge, og det hadde ikke vært helt åpenbart uten riktig fremgangsmåte og nøyaktighet. Jeg fikk mange gode tips, og alltid ordentlige svar hvis jeg hadde spørsmål underveis. Gjennomgående god stemning, vi hadde en veldig gøy analyse sammen! Tusen takk Sabina! ❤
Bartosz Grudzień
Bartosz Grudzień
2022-12-21
Sabina er det snilleste kvinne i verden;)
Berit Fjøseide
Berit Fjøseide
2022-10-12
Tina Hz
Tina Hz
2022-10-06
Hadde fargeanalyse hos Sabina og var super fornøyd. Fikk tips til hår, sminke og klær, og fargeanalyse lærte meg at jeg kler helt andre farger enn jeg alltid har trodd tidligere. Super ting å gjøre før man skal rydde ut av klesskapet og kjøpe inn litt nytt før en ny sesong. Kan absolutt anbefales. Sabina var super hyggelig og full av kunnskap, og lokalene var veldig fine.
Magdalena Kwiatkowska
Magdalena Kwiatkowska
2022-09-30
super service Og flott Sabina, jeg anbefaler på det sterkeste😍😍😍😍
Silvia Mydland
Silvia Mydland
2022-07-09
Jeg fikk fargeanalyse hos Sabina i bursdagsgave, og FOR en fantastisk gave! Jeg ble tatt imot på en vennlig måte i rene, innbydende lokaler. Sabina gjorde et kjempegodt inntrykk, hun var helt klart kunnskapsrik og trygg i arbeidet, og i tillegg var hun smilende, sympatisk og varm som menneske. Jeg følte meg så godt ivaretatt og lærte forbausende mye som jeg kan bruke videre. Man lærer hvilke farger som får ansiktet til å stråle, og hvilke farger som man bør unngå. Man lærer i tillegg masse småtriks som er nyttige å ta med seg. Man får anledning til å ta notater mens hun snakker om hva man passer av farger osv, og i tillegg tilbyr hun veiledning videre, dersom man ønsker det. Jeg bestilte f.eks. en spesiallaget digital "bok" som er tilpasset "mine" farger og "min" stil. Alt var ordentlig, ryddig og profesjonelt. Det var i hele tatt en svært fin opplevelse som jeg anbefaler på det varmeste! Kommer garantert igjen!
Sanne Landry
Sanne Landry
2022-04-01
Byttet hit fra en annen salong (egentlig midlertidig), for å legge vipper mens min tidligere vippetekniker var bortreist, men hos Sabina var det så utrolig (!) mye hyggeligere. Med tanke på at hun både viser bedre kunnskap og service, pluss at vippene holder dobbelt så lenge som tidligere, får jeg mye mer for pengene. I tillegg er hun utrolig flink med bryn, hadde mistet all tro på mine bryn, men hun kan virkelig trylle! Hun vet virkelig hva hun gjør 🙂 Det er selvfølge at jeg blir værende her! Er superfornøyd, og anbefaler dette videre på det varmeste!!
Stine Nilssen
Stine Nilssen
2022-03-31
Sabina er utrolig dyktig, og ingen tvil om at hun ønsker det beste for kunden! Utrolig fornøyd med resultatet, og kommer garantert tilbake! De beste anbefalinger🌸🌸🌸