Om Larens

Larens
Larens er et spesialisert merke som tilbyr kosmetikk for behandling og pleie av kroppen.

Merkevaren tilbyr innovative produkter som utgjør en virkelig revolusjonerende kombinasjon av vitenskapelige fremskritt og naturens skjønnhet når det gjelder ingredienser, produksjonsteknologi og spekteret av effekter. Oppskriftene utvikles i WellU-laboratorier under tilsyn av WellU Scientific Councils forskere og vitenskapelige partnere.

Produkter som tilpasser seg hudens behov

Produktene er utformet for å opprettholde eller gjenopprette hudens naturlige funksjoner og tilpasse seg de spesifikke behovene til huden.

Derfor er det Larens har å tilby, svært effektivt når det gjelder å takle aldringstegn, allergiske reaksjoner, og ulike hudproblemer som atopisk dermatitt, kviser, psoriasis eller skader forårsaket av ytre påvirkninger. Produktene er også ideelle for å redusere arr av ulike opprinnelser og blir verdsatt som et støtteverktøy for terapier utført av dermatologer og fysioterapeuter. 

Synergi av aktive ingredienser

Aktive ingredienser i Larens kosmetikk samarbeider i harmoni for å oppnå best mulig resultat. De grunnleggende ingrediensene inkludererBiopeptide Complex, en cocktail av naturlige fiskekollagenpeptider, som er fremstilt ved en patentert metode. I tillegg inneholder de unikeLiposomal Collagen Complex, som er verdens eneste fiskekollagenpeptider inneholdt i liposomer.

Disse egenskapene forsterkes ytterligere av andre nøye utvalgte aktive ingredienser, slik som BIO-Placenta, Phytodermina Lifting™, SYN®-AKE, Hydromanil™, kolloidalt sølv, Lipout™, liposomal hyaluronsyre, GLA Complex, oljer, planteekstrakter og mer.

Hvert produkt har en formel med ingredienser av høyeste kvalitet, satt sammen i optimale konsentrasjoner og kombinasjoner for å oppnå en gjensidig synergi.

Innovative oppskrifter, trygge for huden, målbare effekter

Larens kosmetikk er ikke bare effektive, men også skånsomme og trygge for huden. Resultatene av bruken deres er både merkbare for brukerne og vitenskapelig dokumentert gjennom forskning.

De innovative oppskriftene, unike og luksuriøse ingrediensene samt de raskt synlige og ofte spektakulære effektene har gjort Larens stadig mer populært. Nye Larens-produkter blir anerkjent og tildelt priser av faglige og forbrukerjuryer i Europa.